HEM ŞIK HEM COOL PARÇALAR: TUNİK GÖMLEK

HEM ŞIK HEM COOL PARÇALAR: TUNİK GÖMLEK

Kombinlerinizi daha havalı gösterecek, giydiğinizde birçok kombine uyabilecek joker parçalar olan tunik gömlek gündelik olarak en çok tercih edilen çeşitlerin başında geliyor. Bu kadın uzun gömlek modelleri farklı şekillerde giyen birçok kadın tarafından oldukça kurtarıcı bulunuyor. Üstelik bu parçalar yalnızca tesettürlü kadınlar değil tüm kadınlar tarafından tercih edilebiliyor ve beğenilerek kullanılıyor. Bu çok yönlü kullanımı mevcut tesettür gömlek çeşitleri farklı farklı birçok kombine edilebiliyor. Birkaç kombin fikri ise şöyle olabilir;

 

Tesettür Gömlek Kombinleri

 

Bu uzun gömlek modellerini kombinlemek o kadar kolay ki dolapların vazgeçilmez parçaları olarak hem tesettürlü hem de tesettür giyimi tercih etmeyen nice kadın tarafından sık sık kullanılıyor. Tesettür gömlek kombinleri denildiğinde akla ilk olarak önü açık ve içine basit bir tişört tercih edilen, kadın uzun gömlek modelleri arasından seçilmiş bir parça ile mom fit kesim bir pantolon geliyor. Bu en bilinen kombin en tarz ve en salaş olanlardan.

 

Sokakta sıkça rastlanan bu kombin çeşitli tunik gömlek modelleri ile birçok farklı havaya bürünebiliyor. Üstelik bu tesettür gömlek çeşitleri genelde hava aldıran rahat kumaşlardan üretilerek salaş ve rahat görüntü desteklenmiş oluyor. Bu gömlekler anlatılan şekliyle kullanıldığı gibi bir etek üzerine çekilmiş uzun gömlek ve altına geçirilmiş sneakerslar ile de bambaşka bir tarz yakalamak mümkün. Ya da önü kapalı olarak kullandığınız tesettür gömlek seçiminizi şık bir kombin ile de değerlendirebilirsiniz. Bu ve daha pek çok tesettür gömlek modelleri fikrine kendi dokunuşlarınızı ekleyebilir, zevkinizle yön verebilirsiniz.

 

Kadın Uzun Gömlek Modelleri İçin Elören Giyim’e Göz Atabilirsiniz.

 

Birçok tesettür gömlek için farklı kumaş ve dokuları bir arada bulabileceğiniz Elören Giyim’de kombinlerinize farklılık katacak parçalar bulmanız mümkün. Üstelik diğer birçok kıyafet seçenekleri ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Elören’de ister cool ister şık kullanıma uygun birçok kıyafeti bir arada bulabilirsiniz. Tüm bunlar ve daha fazlası için ürünlere göz atmayı ve dilerseniz bizden bilgi alabileceğinizi unutmayın.

 

Etiketler: tesettür tunik gömlek
Nisan 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR