İKİLİ TESETTÜR TAKIMLARI

İKİLİ TESETTÜR TAKIMLARI

 

Hareketli bir imaj oluşturmak isteyen tesettürlü kadınlar, gündelik yaşamlarında sık sık ikili tesettür takımları modellerine yer vermektedir. Farklı tasarımları ile farklı konseptlere uyum sağlayan tesettür ikili takım modelleri kullanım süreleri de çok uzundur. Güpür ve tül detayları ile dikkat çeken ikili tesettür takımları, istenilen şıklığı fazlasıyla sağlamaktadır. 

 

Her kadının hayallerinden biri de şık görünmektir. Tesettür ikili takımlar, birçok aksesuar ile kombin yapılarak bu şık görünüm kolaylıkla kazanılabilir. Bu görünümü yakalamanın daha birçok püf noktası vardır. Renk seçimi, vücut hatlarıyla orantılı seçim, ten rengine göre seçim gibi durumlar bu püf noktalardan sadece bazılarıdır. 

 

TESETTÜR İKİLİ TAKIM KOMBİNLERİ 

 

Kadınların gerek kışlık gerekse yazlık ikili takım tesettür kombinlerinde ilk önce dikkat etmeleri gereken nokta renk uyumlarıdır. Tercih edilen giyim ürünlerinin yeni sezon renkleri ile uyumlu olması gerekir. Bunun yanı sıra tesettür kombinlerinde seçilen renklerin de birbiri ile uyumlu olması oldukça önemlidir. Bu sebeple tercih edilen tesettür giyim ürünlerinin renk uyumuna dikkat etmek hem şık hem de modern bir görünümün vazgeçilmez anahtarları içerisinde bulunmaktadır.  

 

İkili tesettür takım kombinlerinde kullanılan giyim ürünleri arasındaki uyum şıklığın daha da artmasına yardımcı olacaktır. Özellikle kombindeki parçaların kumaş uyumu oldukça önemli olmaktadır. Birbiri ile uyumlu kumaşlardan oluşturulan kombinler hem şıklığı arttırmakta hem de kendi tarzınızı ön plana çıkarmanıza yardımcı olmaktadır. Tesettür kombin oluştururken parçaların tarz olarak da uyumu önemlidir. Fakat son yıllardaki farklı tarz parçaların kombini oldukça popüler bir akım olmuştur. 

 

TUNİK TAKIMLARI VE KOMBİNLERİ 

 

Sade ve şık ikili tunik takımları için tercih edilecek eşarp ve şal uyumunda sonra önemli bir diğer nokta ise takı uyumudur. Son yıllarda uzun kolyeler oldukça dikkat çekici ve kolaylıkla bulunabilen ürünler arasında. Şık kombininiz yazın terliklerle, baharda spor ayakkabı ile; kışın ise bot veya çizmeyle kombinlemek oldukça etkilidir. 

 

Ten rengine uygun olarak seçilen parçalar kombinlenirken kıyafetteki uyuma da dikkat edilmeli. Pastel renklerle oldukça şık duran tunik takımlara altın dokunuş aksesuarlarla yapılmalıdır. İkili tunik pantolon takımlarının en önemli parçası olan aksesuarlara; şal, kolye, yüzük, çanta ve ayakkabı gibi örnekler verilebilir. 

 

Etiketler: İkili tesettür takım, İkili tesettür takımları
Nisan 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR