KADIN TUNİK FURYASI BAŞLIYOR!

KADIN TUNİK FURYASI BAŞLIYOR!

Tunik kullanımı, son yıllarda oldukça artmıştır. Özellikle, tesettürlü kadınlar hem yaz hem de kış mevsiminde tunik giymektedir. Tesettür sektöründe de vazgeçilmez bir parça haline gelen tesettür tunik modelleri oldukça çeşitli bir hale gelmiştir. 

 

TUNİK MODELLERİ

 

Tunik modelleri, tesettürlü kadınların her kıyafetine uyum sağlayacak modellerdir. Ancak, bayan tunik modelleri seçerken dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır. Öncelikli olarak, tunik modelleri tesettür sektöründe renk büyük bir önem taşımaktadır. Eşarp ile tunik renginin uyumlu olması daha şık bir görünüm yaratacaktır. 

 

Bayan tunik, yalnızca günlük hayatta değil önemli günlerde de kullanılabilmektedir. Özellikle birçok abiye tunik modelleri bulunmaktadır. Bu tunikler, hem günlük yaşama uygun hem de düğün ve nişan gibi önemli günlerde kullanılabilmektedir. Düğünlerde ekstra kurtarıcı bir rol üstlenen tuniklerin birçok geniş skalada rengi bulunmaktadır. 

 

Yazlık Tunikler

Tesettürlü kadınlar yaz ayında da tunik kullanmaktadır. Yazlık tunikler, farklı tasarım ve renk seçeneği vardır. Tunikler, oldukça rahat olması sebebi ile yaz aylarında tesettürlü kadınların rahat hareket etme olanağı bulunmaktadır. Tunikler, ince bir kumaşa sahiptir. İnce kumaşı sebebi ile terlemeyi de engelleyecektir. Yazlık tunikler, hem günlük hayatınızda şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacak hem de özel günlerinize eşlik edecektir. 

 

Uzun Tunik Modelleri

 

Uzun tunik modelleri, uzun yıllardır tercih edilen ürünler olsa da son yıllarda kullanım oranı artmıştır. Özellikle, her mevsime uygun bir kullanımının olması sebebi ile daha sık tercih edilmektedir. Hem yaz mevsimine uygun ekstra ince ve pamuklu modelleri hem de kış mevsimine uygun kalın kumaş modelleri bulunmaktadır. Uzun tunik modelleri de yaz ve kış mevsimine uygundur. 

 

ELÖREN GİYİM olarak, kadın tunik alanında oldukça geniş bir skala sunmaktayız. Hem tasarım hem de rahatlık açısından öne çıkan tunik modelleri bulunmaktadır. Firmamız, tesettür giyiminde bir numaralı firmaların başında gelmekle birlikte %100 kaliteli kumaşlardan üretilmiş uzun tunik modelleri ve yazlık tunikleri müşterilerimize sunmaktadır. Kadın tunik alanında da olduğu gibi tekstil giyiminin her kategorisinde farklı ve çeşitli ürünleri müşterilerimize sunmaktayız.

 

 

 

Etiketler: KADIN TUNİK FURYASI BAŞLIYOR!
Mayıs 24, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR