TESETTÜR BLUZ SEÇİMİNDE ÖNE ÇIKAN NOKTALAR!

TESETTÜR BLUZ SEÇİMİNDE ÖNE ÇIKAN NOKTALAR!

Zarafet ve konforundan ödün vermeyen kadınların kurtarıcılarından sayılan tesettür bluz tercihleri, hem gösterişli yanınızı öne çıkarmak hem de kibar tarafınızla gururlanmak için bulunmaz bir nimettir. Şık bir bluz, doğru parçalarla birleştirildiğinde bir kadının gideceği yere uyar. Daha sade bir ayakkabı ile çarşıya ya da iş yaşantısına uydurulan bluzunuzu, hoş bir topuklu ayakkabı ve birkaç takı detayıyla lüks bir davete entegre edebilirsiniz. Son yıllarda bluz modelleri tesettür giyiminde gömleklerle yarışır bir hale geldi. Bunun nedeni, bluz çeşitliliğinin fazla olması ve konforudur. Sitemizde kendinize uygun herhangi bir kıyafeti rahatça bulacağınız gibi, mükemmel bluz tasarımlarımıza da göz atarak kendinize hitap eden ürünü seçebilirsiniz. Peki tercihlerinizi yaparken hangi noktalara dikkat etmelisiniz?

 

  • Her yerde görülen tesettür bluz kıyafetlerine ilgi duymayın, kendinizi farklı kılacak, zor bulunan tasarımlara yönelin.

 

  • Kumaşı giyeceğiniz zamana uygun olsun ve rengi, deseniyle tamamen sizi yansıtan parçalar satın alın.

 

  • Çizgilerinizi ve hanımefendi stilinizi öne çıkarsın.

 

  • Çok çeşide göz atın, kıyafet seçerken asla bir tanesinde kısıtlı kalmayın.

 

Tesettür Bluzlar Nasıl Kombinlenir?

 

Kadınlar için modern tesettür giyim modası da artık kendi akışında ilerliyor. Çeşitlilik çok ve tasarımlardan kendinize yakışanı bulurken zorlanıyorsunuz. Bu oldukça doğal bir şey, şimdi bazı tesettür bluz stillerini nasıl parçalarla kullanarak doğru kombini oluşturacağınız konusunda sizlere bilgiler vermeye çalışacağız:

En sık tercih edilen model, genelde etek üstü bluz şeklinde karşımıza çıkar. Bu modelde etek tipine göre bluz seçmelisiniz ve tercihen bir şal ya da şık bir takı ile bu kombini daha ağır toplantılarda değerlendirebilirsiniz.

 

Eğer pantolon üzerine tesettür kombinleri arasından seçim yapacaksanız, daha dökümlü, daha salaş bluzları tercih edebilirsiniz. Bu tarz ürünler sayesinde hem marjinal görüntünüzü korur, hem de hareketlerinizde konfor alanınızı arttırırsınız. Ayrıca mevsimine göre farklı ceketler ve pardösüler eşliğinde de giyiminizi renklendirmeniz, çeşitli çanta ya da şal detaylarıyla ortama uygun hale getirmenizi kolaylaştırabilirsiniz. Sitemizde dikkat çekici tesettür bluz modelleri ile sizlere hizmet veriyoruz. Kombin önerilerimiz ve geniş yelpazemize göz atmak isterseniz, birbirinden şık tasarım ürünlerimizle sizleri ağırlamaktan keyif duyarız.

 

Etiketler: Tesettür bluz
Mayıs 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR