TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ NASIL YIKANIR?

TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ NASIL YIKANIR?

Tesettür elbise çeşitleri hem şık hem de asil modellere sahip birçok fark çeşidi ile kombinleri süsleyen bir üründür. Birçoğu oldukça hassas ve özel kumaşlara sahip olan uzun elbise modelleri aynı zamanda temizliğe de ihtiyaç duyar. Eğer kuru temizleme kullanmak istemiyorsanız, evde kendi imkanlarınız ile bayan elbise modelleri nasıl yıkanmalıdır detaylarınızı sizlerle paylaşalım.

 

Öncelikle eğer dantel, taş ya da payet gibi işlemeleri ve detayları bulunan narin bir kadın elbise çeşidi söz konusu ise evde yıkamak yerine mutlaka kuru temizlemeye vermenizi tavsiye ederiz. Çünkü bu denli hassas tesettür elbise modelleri çamaşır makinesinde ve sıradan temizleyici maddeler ile bozulabilir.

 

 

Daha sade ve dayanıklı bir tesettür elbise sahibi iseniz evde çamaşır makinesi veya elde yıkarken dikkat etmeniz gerekenler şunlardır;

 

 

1- Ağartıcı, tuz ruhu, çamaşır suyu gibi ağır kimyasal ve renk değiştirici bileşen içeren çamaşır temizlik ürünlerini kadın elbise modellerini yıkarken kullanmamalısınız. Bu tür maddeler elbiseyi kullanılmaz hale getirir.

 

 

2- Hassas ayarda ve düşük sıcaklıkta çamaşır makinenizde ve yumuşak dokulu aynı renk diğer çamaşırlar ile beraber yıkamanız en doğrusu olacaktır.

 

 

3- Bayan elbise modelleri yıkarken sıkma devrini en düşük ayarda kullanmanızı tavsiye ederiz, böylece elbiseniz kırışmadan asarak daha rahat ütülersiniz.

 

 

Tesettür Elbise Modelleri Hangi Şal ve Eşarplar ile Kombinlenir?

 

 

Eğer özel bir davete katılacaksanız elbette biraz gösteriş sizin için hiç de fena olmayabilir. Elbisenizde sedef, sim veya payet yoksa tamamlayıcı bir görünüm için sedefli veya simli bir şal kullanarak elbise modelleri tesettür modasına uyum sağlayabilirsiniz.

 

Öte yandan desenli ipek eşarp çeşitleri de minimal tarzda uzun elbise modelleri ile beraber harika bir görünüm elde etmenize olanak sağlarken aynı zamanda da karmaşık kombinlerin aksine birbiri ile bir uyum içinde olacaktır. Sade bir tesettür elbise ile beraber desenli veya dilerseniz parlak ipek eşarp modelleri kullanabilirsiniz.

 

Tamamen sadelikten yanaysanız, zarif ve tek renk basic bir şal ya da eşarp da kullanabilirsiniz. Uzun elbise modelleri ile beraber genellikle şal tercih etmeniz sizi daha uzun ve ince gösterecek küçük bir kombin tüyosudur.

 

Etiketler: uzun elbise modelleri, tesettür elbise
Mayıs 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR