YAZ MEVSİMİNE EN UYGUN ÇANTA MODELLERİ

Çanta Modelleri

Yaz aylarında yapacağınız fresh ve şık kombinlerle beraber kullanabileceğiniz en rahat çanta modelleri ile modanın göbeğinde bir tarz yaratın. Sokak modasının en şık görünen ve en uyumlu kıyafet-çanta kombinlerini oluşturun.

 

Mavi ve tonlarında bir yazlık elbise ile beraber giyeceğiniz şeffaf topuklu sandaletleri küçük ebatlarda ince askılı omuz çanta modelleri ile ile birlikte kullanabilirsiniz. Çanta rengi olarak beyaz, ekru veya bej tercih edebilirsiniz.
 


Gece giymek için kullanacağınız siyah, mini ve dar kesim elbiselerle beraber ince topuklu stilettoları birlikte kullanabilir, bu şık kombine harika bir portföy çanta da eşlik edebilir. Çanta için tasarım seçiminde taşlı modelleri tercih ederek daha gösterişli bir seçenek olarak değerlendirme yapabilirsiniz. Siyah elbiselerle aynı zamanda elde taşınan küçük kadın askılı cüzdan çanta da kullanılabilir.

 

Spor giyim tarzınıza yaraşır bir kadın çanta çeşidi arıyorsanız, çapraz çanta modelleri kesinlikle ilk tercihiniz olmalıdır. Taytlar ve crop tişörtler ile beraber son derece uyumlu olacak olan çapraz bayan çanta modelleri ister belinize ister omuzdan çapraz şekilde takılarak kullanılabilir. Aynı zamanda pratik bir kullanım imkanı da sunan çapraz çanta modelleri ellerinizin serbest kalmasını ve rahatlıkla eşyalarınıza ulaşabilmenize fayda sağlar.



Çantalar Nasıl Temizlenmelidir?



Kadın çanta modelleri temizlenirken kumaş cinsine uygun şekilde temizlenmelidir. Bazı dayanıklı kadın çanta modelleri çamaşır makinesinde bile yıkanabilirken, bazı çanta çeşitlerini yalnızca kuru temizleme ile veya elde silerek temizlemeniz gerekir.

 

Çantalar temizlenirken öncelikle mutlaka yumuşak kıllı bir fırça veya yumuşak dokulu bir bez kullanmanız lazımdır. Bu tarz malzemeler çantanın derisinin çizilmesine de engel olur. Çantanızın rutin bakımını yaparken de kullanacağınız çeşitli temizlik ürünleri vardır. Özellikle de deri kumaştan üretilen kadın çanta çeşitlerini yağ bazlı temizleyici ürünler ile hem temizleyip hem de bakım yapabilirsiniz.

 

Bez çanta formundaki çanta modellerini de eğer dayanıklı ve sıkı dikişlere sahiplerse çamaşır makinenizde hassas ayarda kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Fakat çanta yıkarken kesinlikle renk ağartıcı veya ağır kimyasal içeren ve kumaşlara yıpratıp formunu bozabilecek ürünler kullanmamalısınız.

 

 

Etiketler: Çanta Modelleri
Mayıs 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR