ELÖREN BLOG

  • Ekim 06, 2023

    Tesettür giyimde tesettür giy çık ürünler, pratiklik ve şıklığı bir araya getiren favori parçalar arasında. Ancak mevsime göre bu parçaları nasıl kombinleyeceğimizi bazen merak ediyoruz. İşte size bazı öneriler!

    tesettür giy çık, giy çık kap, tesettür dış giyim modelleri,
  • Ekim 04, 2023

    Trenç kap, şehirli bir şıklığın anahtarıdır. Aslında, bir trenç kapın çeşitliliği sayesinde hem klasik hem de modern görünümleri kolayca yakalamak mümkündür. Ancak, kombin yaparken dikkate alınması gereken bazı püf noktaları vardır.

    trenç kap, mevsimlik ceket, tesettür mevsimlik, tesettür kap,
  • Ekim 02, 2023

    Son yıllarda tesettür modası, modern çizgilerle klasik anlayışı bir araya getirerek hem sadeliği hem de şıklığı aynı kumaş üzerinde buluşturdu. Sade şık tesettür elbise bu yeni anlayışla, tesettür giyimde sade ve zarif bir dönüşümü beraberinde getirdi.

    zarif tesettür elbise, tesettür elbise modelleri, siyah elbise, siyah elbise modelleri, sade şık tesettür elbise,
  • Eylül 28, 2023

    Tesettür dış giyim, kapalı hanımların dış mekânlarda giydiği, vücut hatlarını örtmeye yardımcı olan ve genellikle uzun olan giysileri ifade eder. Moda dünyasında tesettür dış giyim de geniş bir yelpazeye sahiptir.

    giy çık kap modelleri, tesettür dış giyim, giy çık,
  • Eylül 26, 2023

    Son yıllarda tesettür modasında öne çıkan ürünlerden biri de şüphesiz tesettür kap modelleridir. Bu yılın koleksiyonunda da bu trendin izlerini rahatlıkla görmek mümkün.

    tesettür kap, kap modelleri, tesettür giy çık,
  • Eylül 22, 2023

    Tesettür giyimin en çok sevilen ve tercih edilen kıyafetlerinden olan tesettür tunikler her sezon yeni renk ve tasarımları ile sevenleri ile buluşuyor! Canlı renklerin popülerliği her geçen gün artıyor. Turuncu tunik bunlardan biri. Bu sezon oldukça fazla tercih edileceğinden şüphe yok.

    önü taşlı tunik, turuncu tunik, tesettür tunik,
  • Eylül 20, 2023

    Havuç pantolon, dar paça ve geniş bel yapısı ile bilinen bir pantolon modelidir. İşte havuç pantolonlarınızı neyle giyebileceğiniz konusunda bazı öneriler!

    havuç pantolon, saks mavisi pantolon, tesettür giyim, kumaş pantolon,
  • Eylül 18, 2023

    Çizgili tunik, tesettür giyimde zarif ve rahat bir stilin anahtarı olarak kabul edilir. Peki, bu popüler parçayı nasıl kombinleyebilir ve her daim şık ve rahat olabilirsiniz? İşte birkaç sır!

    spor tunik, tesettür tunik modelleri, çizgili tunik,
  • Eylül 14, 2023

    Penye tunik, hem konforlu hem de şık olmayı bir arada sunan ender parçalardan biri olarak, özellikle tesettür giyim dünyasında büyük bir yer kaplıyor.

    tesettür tunik, penye tunik, günlük tunik,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR