ELÖREN BLOG

  • Nisan 29, 2022

    Pantolon, tayt vb. gibi kıyafetler ile birlikte kullanılabilen; boyu uzun ve kesimi bol olan kadın gömleklerine tunik veya tesettür tunik denir. İş hayatında ve günlük yaşantıda vücut hatlarını tamamen örtmesi ve rahat hareket kabiliyetlerine sahip olmasından dolayı günümüzde kadınlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Günümüzde sıkça tesettürlü kadınlar tarafından, etek ve pantolon gibi kıyafetlerin üzerine giyilerek kullanılmaktadır.  Kadınların zevklerine ve mevsimsel şartlara göre birçok tunik modelleri üretilmektedir.  

    Tunik, Tesettür tunik modelleri, tunik modelleri
  • Nisan 29, 2022

    Tesettür giyim değişen trendlerle birlikte her geçen gün gelişiyor. Bundan 10 yıl önce yalnızca etek ve gömlekten ibaret olan tesettür takım artık bambaşka bir boyuta evrildi. Sokakta giydiklerini bir uyum ve ahenk içerisinde zarif bir şekilde taşıyan birçok kadın görüyoruz. Hoş bir tunik takım sakin ayakkabılar, çanta ve başörtülerle eşleştirilerek temiz bir görüntü elde ediliyor ya da tesettür spor giyim sayesinde rahatlık ön plana çıkmış olabiliyor. Tüm bu artan çeşitlilikle birlikte kadınlar az seçenekler içinde muhafazakar giyime uygun aramak zorunda kalmıyorlar.

    Tesettür spor giyim
  • Nisan 29, 2022

    Hareketli bir imaj oluşturmak isteyen tesettürlü kadınlar, gündelik yaşamlarında sık sık ikili tesettür takımlarına yer vermektedir. Farklı tasarımları ile farklı konseptlere uyum sağlayan tesettür ikili takım modellerinin kullanım süreleri de çok uzundur. Güpür ve tül detayları ile dikkat çeken ikili tesettür takımları, istenilen şıklığı fazlasıyla sağlamaktadır. 

    İkili tesettür takım, İkili tesettür takımları
  • Nisan 29, 2022

    Eskiden genelde mesailerde kullanılan kumaş pantolonlar, artık sokakta oldukça yoğun bir şekilde kullanılabiliyor. Kuşkusuz bunun sebebi kadın kumaş pantolon çeşitlerinde kumaşların farklı türlerinin de artık kullanılmaya başlanmış olması. Bu sayede kumaş pantolon bayan için artık yalnızca iş kıyafeti anlamına gelmiyor. Üstelik farklı paça ve kalıp kesimleri ile ister daha dar ister bol kumaş pantolon seçerek tarzınıza birçok farklılığı yansıtmak da mümkün oluyor. İster desenli ister düz birçok kumaş pantolon bayan için gerekli rahatlığı da bu geniş seçenekleriyle sağlamış oluyor. Peki çeşit çeşit kesimleri, paça boyları ve kalıplarıyla kadın kumaş pantolon neye göre alınmalı? 

    Kumaş pantolon bayan, kadın kumaş pantolon modelleri, ispanyol paça kumaş pantolon
  • Nisan 29, 2022

    Feraceler kuşkusuz tesettür giyimin en rahat parçalarından biri. Özellikle yazlık ferace uzun ve bol kumaşı, nefes alan dokusu ile özellikle yaz aylarında tesettürlü birçok kadın için kurtarıcı sayılabilecek parçalar oluyor. Ferace bazı kadınlar için sürekli olarak dış giyimde tercih edilirken bazı kadınlar için ise zaman zaman tercih edilen bir kıyafet seçeneği olabiliyor.

    Feraceler, Ferace, Ferace modelleri
  • Nisan 28, 2022

    Modayı takip etmek istiyor ancak beden problemi yaşıyor ya da beğendiğiniz fakat içine giremediğiniz kıyafetlerden dolayı moral bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz. Bu aşamada büyük beden elbise sizin için kurtarıcı bir parça olabiliyor. Beğendiğiniz ancak bedeninize uymadığı için satın alamadığınız pek çok elbiseler büyük beden olarak Elören Giyim’de satışa sunuluyor. Büyük beden tesettür giyim arıyorsanız kendinizi modaya uymayan parçalar satın almaya mecbur hissetmek zorunda değilsiniz. Artık tesettür elbise büyük beden kalıplarında da oldukça trendlere uygun bir biçimde burada satışa sunuluyor.

    Büyük beden tesettür giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR