ELÖREN BLOG

  • Haziran 01, 2022

    Giy çık, özellikle kapalı kadınlar için adeta bir hayat kurtarıcıdır. Önceden ferace olarak adlandırılan günümüzde şık bir parça ile tarz oluşturan giy çık, tesettür giyimde modası asla geçmeyecek bir parça olarak yerini almaktadır. Giy çık, tek parçadan oluşan kıyafetlerdir. Pantolon üzerine rahatlıkla tercih edilebilecek bir parça olan giy çık ile ekstra gömlek ya da bluz giymeye gerek kalmadan rahat bir kombin oluşturulabilir. Tesettür giy çık denilince, akla elbette rahatlık gelmektedir. Giy çık tesettür elbise, en fazla tercih edilenler arasında yerini almaktadır. Bir nevi elbise olarak da görülen giy çık, her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. 

    GİY ÇIK GİYİM RAHATLIĞI
  • Mayıs 31, 2022

    Tesettür elbise modelleri ister günlük isterseniz de özel günler ve davetlerde tercih edebileceğiniz birçok farklı tasarıma sahiptir. Yaratıcı tarzları ile herkesin beğenisini kazanan tesettür elbise modelleri en doğru şekilde nasıl seçilir birlikte keşfedelim! Uzun elbise modelleri ile hem yaz hem de kış aylarında en şık tarzları yaratabilirsiniz. Topuklu bir ayakkabı modeli ile hem daha zarif hem de daha şık bir görünüm elde edeceğiniz uzun tesettür elbise modelleri ile yapacağınız kombinleri parlak kumaşlı, gösterişli ve zarif bir şal ile tamamlayabilirsiniz.

    Tesettür Elbise Modelleri
  • Mayıs 30, 2022

    Kadınların kombinlerini süsleyen ve muhteşem bir görünüm sunan kadın çanta modelleri ile benzersiz bir tarz yaratmak artık çok kolay. Hem kullanışlı hem de oldukça şık bir seçenek olan çanta aynı zamanda da hoş bir aksesuardır. Özel gecelerde ve davetlerde daha minimal bir seçim olan cüzdan çanta modelleri genellikle gece elbiseleri ve şık abiyeler ile beraber kullanılmaktadır. Küçük ve portatif olması sebebi ile oldukça fazla dikkat çeken ve tercih sebebi olan cüzdan çanta modellerini sizler de deneyebilirsiniz.

    Kadın Çanta Modelleri
  • Mayıs 27, 2022

    Tesettür giyimin en sevilen ve sıkça tercih edilen seçeneklerinden biri olan tunik modelleri birçok farklı kombinde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle de yaz aylarında konfor sağlaması nedeni ile herkesin severek kullandığı tunik modelleri oldukça farklı seçeneklere de sahiptir.

    tunik modelleri
  • Mayıs 26, 2022

    Yaz aylarında yapacağınız fresh ve şık kombinlerle beraber kullanabileceğiniz en rahat çanta modelleri ile modanın göbeğinde bir tarz yaratın. Sokak modasının en şık görünen ve en uyumlu kıyafet-çanta kombinlerini oluşturun.

    Çanta Modelleri
  • Mayıs 24, 2022

    ELÖREN GİYİM olarak, kadın tunik alanında oldukça geniş bir skala sunmaktayız. Hem tasarım hem de rahatlık açısından öne çıkan tunik modelleri bulunmaktadır. Firmamız, tesettür giyiminde bir numaralı firmaların başında gelmekle birlikte %100 kaliteli kumaşlardan üretilmiş uzun tunik modelleri ve yazlık tunikleri müşterilerimize sunmaktadır. Kadın tunik alanında da olduğu gibi tekstil giyiminin her kategorisinde farklı ve çeşitli ürünleri müşterilerimize sunmaktayız.

    KADIN TUNİK FURYASI BAŞLIYOR!
  • Mayıs 21, 2022

    Tüm kadınların severek tercih edebileceği tesettür boydan elbiseler oldukça farklı renk seçenekleri ile tüm kişilerin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Özellikle birçok ortamda şık bir görünüm oluşmasına olanak sağlayan zincir desenli elbise görseli ve farklı renk model seçenekleri ile oldukça güvenli bir ürün olarak satışa sunulmaktadır. Kusursuz bir görünüm oluşmasına ortam hazırlayan hakim yaka elbise özellikle görsel olarak daha iddialı bir görünümün oluşmasına olanak sağlamaktadır. İyi bir görünüm elde etmek isteyen tüm kapalı bayanlar yaz aylarını daha güvenli bir şekilde ve daha şık bir görün elde etmek için tesettür boydan elbiseler ile istedikleri sonuçları elde edebilmektedir.

    tesettür boydan elbiseler
  • Mayıs 21, 2022

    Pantolonlar, kadınların giysi dolabında en çok yer alan ürünlerin başında gelmektedir. Özellikle, kadın pantolon alanının gelişmesi ile birlikte kullanılan pantolonların sayısı da artmıştır. 2022 yaz sezonunda da trend pantolon modelleri arasında geniş paça pantolon modelleri bulunmaktadır.

    KADIN PANTOLON MODELLERİ
  • Mayıs 21, 2022

    Tunik modelleri çoğu zaman pantolon veya tayt gibi giysilerin üzerine kombin yapılarak kullanılan ve bazı kadınlar için asla vazgeçilmez kıyafetlerin başında gelir. Tesettür giyimi seçen muhafazakar kadınların en çok tercih ettiği modellerin başında gelen uzun tunikler, gardıroplarda yerini alır ve her mevsim bir kurtarıcı gibi kullanılabilir.

    tunik modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR