ELÖREN BLOG

  • Nisan 29, 2022

    Gezme ya da iş hayatı hiç fark etmeksizin tesettür gömlek kombinleri kadınlar için birer kolaylıktır. Gösterişli ve şık bir kadın olmanın yolu da doğru parçaları doğru seçmek ve kendinizle birleştirmektir.

    Tesettür gömlek modelleri
  • Nisan 29, 2022

    Hemen her kadının dolabında ister davetler ister kısa mesafe gezintileri için kullanabileceği tesettür giy çık stili ürünlerinden olmalıdır. Bu ürünler genellikle çok kolay diğer parçalarla birleştirmeleriyle tanınırlar. Elbise şeklinde giy çık yazlık kap tercihleri mesela, hoş bir çanta ve şal ile kombin edilebilen, gösterişli ama bir o kadar da sade ürünlerdendir.

    giy çık yazlık kap, tesettür giy çık
  • Nisan 29, 2022

    Tesettür giyim ürünlerini benimsemiş kadınların oversize ürünlere yöneldiğini görürüz. Oversize giyim ürünleri, kadınların vücut hatlarını kapatmakla birlikte rahatlık ve konfor sunar. Bu da sıcak havalarda kadınların olumsuz hava koşullarından etkilenmesine engel olur.

    Oversize Tesettür Giyim
  • Nisan 29, 2022

    Son yılların değişen ve hızla gelişen moda anlayışı, tesettür modasında da büyük değişimler oluşturdu. Tesettür ikili takım da böyle bir sürecin ürünü olarak ortaya çıktı. Artık tesettürlü kadınlar hem zarif hem rahat hissedecekleri kıyafetleri tercih ediyor, bunu yaparken kombinlenmesi kolay parçalar tercih ederek kombinleri için düşünecekleri zamanı azaltmayı tercih ediyorlar. Üstelik bu takımlarla daha minimal, göz yormayan bir görüntü elde edilebiliyor.

    Tesettür ikili takım, Tesettür alt-üst takım
  • Nisan 29, 2022

    Muhafazakar kadınlar tarafından özellikle yaz aylarında rahatlık ve ferahlık açısından yaz elbise tesettür modellerine yönelim gün geçtikçe artmaktadır. Tek parça olarak kadınlara yönelik hazırlanan uzun tesettür elbise, gündelik hayatta şıklık yarışı için de birebirdir. Muhafazakar kadınların standartlarına uygun birçok kıyafet uzun tesettür elbise modellerinde de uygulanmaktadır. Uzun tesettür elbise üzerinde kullanılan şekiller ve renkler sayesinde de göze daha sportif gelen elbiseler üretilmektedir.

    Tesettür elbise
  • Nisan 29, 2022

    Konservatör giyim ve yaşam tarzını kendisine mal etmiş kadınlar, tesettür pantolon, tesettür tunik, tesettür etek gibi parçaları kombinlenirken, dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Kombinde kullanılan kıyafetlerin uyum içerisinde olması gerekmesinin yanı sıra muhafazakar giyime de uygun olması gerekmektedir.

    Tesettür pantolon kombinleri
  • Nisan 29, 2022

    Kombinlerinizi daha havalı gösterecek, giydiğinizde birçok kombine uyabilecek joker parçalar olan tunik gömlek gündelik olarak en çok tercih edilen çeşitlerin başında geliyor. Bu kadın uzun gömlek modelleri farklı şekillerde giyen birçok kadın tarafından oldukça kurtarıcı bulunuyor. Üstelik bu parçalar yalnızca tesettürlü kadınlar değil tüm kadınlar tarafından tercih edilebiliyor ve beğenilerek kullanılıyor. Bu çok yönlü kullanımı mevcut tesettür gömlek çeşitleri farklı farklı birçok kombine edilebiliyor. Birkaç kombin fikri ise şöyle olabilir;

    tesettür tunik gömlek
  • Nisan 29, 2022

    Pantolon, tayt vb. gibi kıyafetler ile birlikte kullanılabilen; boyu uzun ve kesimi bol olan kadın gömleklerine tunik veya tesettür tunik denir. İş hayatında ve günlük yaşantıda vücut hatlarını tamamen örtmesi ve rahat hareket kabiliyetlerine sahip olmasından dolayı günümüzde kadınlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Günümüzde sıkça tesettürlü kadınlar tarafından, etek ve pantolon gibi kıyafetlerin üzerine giyilerek kullanılmaktadır.  Kadınların zevklerine ve mevsimsel şartlara göre birçok tunik modelleri üretilmektedir.  

    Tunik, Tesettür tunik modelleri, tunik modelleri
  • Nisan 29, 2022

    Tesettür giyim değişen trendlerle birlikte her geçen gün gelişiyor. Bundan 10 yıl önce yalnızca etek ve gömlekten ibaret olan tesettür takım artık bambaşka bir boyuta evrildi. Sokakta giydiklerini bir uyum ve ahenk içerisinde zarif bir şekilde taşıyan birçok kadın görüyoruz. Hoş bir tunik takım sakin ayakkabılar, çanta ve başörtülerle eşleştirilerek temiz bir görüntü elde ediliyor ya da tesettür spor giyim sayesinde rahatlık ön plana çıkmış olabiliyor. Tüm bu artan çeşitlilikle birlikte kadınlar az seçenekler içinde muhafazakar giyime uygun aramak zorunda kalmıyorlar.

    Tesettür spor giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR