ELÖREN BLOG

  • Ocak 16, 2023

    Seçenekler arasında en çok beğenilen ve kullanımı en çok olan modeller arasında siyah trençkot yer alıyor. Trençkotlar, kadınların günlük hayatında ve özel durumlarda kullandıkları giyim tercihlerinin başında geliyor. Kadın trençkot, özellikle tesettür giyim kapsamına giren kadınlar için çok önemli bir parçadır. Kadın uzun trençkot, kadınların hem rahat hem de şık görünmesini sağlayan bir seçenek. Uzun trençkot, kadınların tesettür giyim tarzına uygun olarak giyim tarzını tamamlayan bir parça. Siyah trençkot, her tarza uyum sağlayan bir seçenek olduğu için kadınların çok sevdiği bir parça.

    siyah trençkot, kadın trençkot, kadın uzun trençkot, trençkot modelleri, trençkot, tesettür kadın trençkot,
  • Ocak 13, 2023

    Kadın pantolon çeşitli kumaş, renk ve stillerde mevcuttur. Klasik bir görünüm için bej rengi, lacivert veya siyah gibi nötr renklerde bir kadın kumaş pantolon tercih edin. Daha modern bir görünüm tercih ediyorsanız mavi yüksek belli kadın pantolonu veya slim fit beyaz pantolon kadın tercih edebilirsiniz. Daha cesur bir görünüm için kadın bol paça pantolon harika bir seçimdir. Bu pantolonlar, dar bir bluz veya vücuda oturan bir üst ile eşleştirildiğinde harika görünür. Daha resmi bir görünüm için yüksek belli ve daralan paçalı kadın siyah pantolon tercih edin.

    kadın pantolon, kadın kumaş pantolon, kadın siyah pantolon, dar pantolon kadın, mavi kadın pantolon, kadın bol paça pantolon, tesettür pantolon
  • Ocak 11, 2023

    Tesettür hırka giymeden önce, onu nasıl düzgün bir şekilde temizleyeceğinizi ve bakımını yapacağınızı bilmek önemlidir. İşte tesettür hırkanızı nasıl yıkayacağınızla ilgili bazı ipuçları. Öncelikle tesettür kapüşonlu hırka üzerindeki bakım etiketini mutlaka kontrol edin. Yün veya sentetik gibi farklı kumaşlar, farklı temizleme yöntemleri gerektirir. Bir bakım etiketi yoksa, genellikle hırkayı soğuk suda makinede yıkamanın güvenli olduğunu varsayabilirsiniz. Ardından tesettür triko hırka modelini diğer parçalardan ayrı yıkayınız. Renklerin solmasına ve kumaşların çekmesine neden olabileceğinden, diğer giysilerle karıştırmayın. Tesettür hırkanızı elde yıkıyorsanız, yumuşak bir deterjan ve soğuk su kullanın ve kumaştaki tüm sabunu duruladığınızdan emin olun. Kurutma söz konusu olduğunda, spor fermuarlı hırka için ılık havada kurutmak en iyisidir. Bir kurutucu kullanmanız gerekiyorsa, onu en düşük sıcaklık ayarına getirin.

    spor fermuarlı hırka, hırka modelleri, tesettür hırka, tesettür uzun hırka modelleri, tesettür triko hırka, tesettür kapüşonlu hırka, tesettür fermuarlı hırka
  • Ocak 07, 2023

    Dış giyim sektöründe oldukça fazla trençkot modelleri bulabilirsiniz, ancak kaliteli ve yağmur, rüzgar geçirmez yapıda üretilmiş ürünleri tercih etmek gerekir. Farklı renk ve tasarımlarda üretilen trençkot modelleri arasından seçim yaparken mutlaka kumaşın çok  esnek yapıda olmadığı detayını göz önünde bulundurarak , beden ölçülerine uygun olarak seçim yapmalısınız. Astarlı olması gereken trençkot çeşitlerinde dikişlerin kasma yapması oldukça rahatsız edici bir durum oluşturmaktadır, bu nedenle firmamız gibi sektöründe uzman firmaların üretmiş olduğu uzun trençkot modelleri kullanabilirsiniz. Kullanışlı ve şık bir kullanım sağlayan, kapüşonlu ya da kapüşonsuz olarak üretilen, su geçirmez kumaş ile elde edilen, daima ihtiyaç duyulan trençkot modelleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

    trençkot, trençkot modelleri, uzun trençkot, Tesettür Trençkot,
  • Ocak 05, 2023

    Sade ve kullanışlı tunik takım modelleri için firmamızın ürünleri tam aradığınız nitelikte. Zarifliği tercih eden kadınların büyük talep göstermiş olduğu sade ve oldukça kullanışlı olan tesettür takım modelleri ile tüm ortamlarda şıklığınızı sergileyebilirsiniz. Düğün, nişan, davet ortamları için hazırlanan,  şık ikili takımlar tesettür kullanan kadınlar için özel seri olarak üretilmektedir. Birkaç ufak dokunuş ile daha da şık hale getirebileceğiniz ikili takım modelleri ile dilediğiniz ayakkabı ve çanta kombinlerini kullanabilirsiniz. Ten renginize uyumlu olacak şekilde seçeceğiniz takımınızı, ton sür ton eşarp ve şal modelleri kullanarak klas bir tarzda kullanabilirsiniz. Ayrıca yüzük, saat, bileklik, kolye gibi aksesuar seçimleri ile daha gösterişli ve havalı bir kombin yapma olanağını da sahipsiniz. 

    tunik takım, tesettür takım, şık ikili takımlar tesettür, ikili takım, şık ikili takımlar tesettür,
  • Ocak 02, 2023

    Giyim sektöründe harika bir çıkış yapan ürünler arasında ilk sıralarda yer alan tesettür giy çık modelleri inanılmaz kullanışlı parçalardır. Özellikle ani gelişen davetlerde, dışarıya çıkma durumlarında pratik ve şık bir kullanım sağlamaktadır. Yapmanız gereken sadece giy çık kap modelinizin üzerine sevdiğiniz bir şal ya da eşarp seçmek olacaktır. Uzun etek modelleri yada pantolon modelleri üzerine giy çık tesettür tunik modelleri kullanabilirsiniz, tüm elbise modelleri için de uygun bir kullanım sağlayan kap modelleri ile tüm ani gelişen durumlarda şıklığınızı sağlayabilirsiniz. Alışveriş yapmak, yürüyüş yapmak gibi hareketli olacağınız zamanlarda hafif bir kullanıma uygun olan trençkot ve giy çık kap modelleri doğru dış giyim parçaları arasında bulunmaktadır.

    TESETTÜR GİY ÇIK, GİY ÇIK KAP, GİY ÇIK TESETTÜR, GİY ÇIK, GİY ÇIK TESETTÜR,
  • Aralık 27, 2022

    Tunik modelleri her tarza hitap eden çeşitleriyle pratik bir şekilde kullanılan ürünlerdir. Çeşitli renk ve modellere hitap eden tunik çeşitlerini her bedene uygun kalıplarıyla bulabilirsiniz. Gün geçtikçe yenilenen modelleri her bütçeye uygun fiyatları ile inceleyebilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 

    Elören giyim her kadının tarzına uygun tunikleri 38-48 beden aralıklarıyla ve düğmeli, taşlı, lastikli seçenekleriyle sizlere sunmaktadır. Sizler de dilediğiniz ürünleri uygun modellerde seçerek alma şansı yakalayabilirsiniz. 

    TUNİK MODELLERİ, ELÖREN GİYİM, KADIN GÖMLEK, OVERSİZE GÖMLEK,
  • Aralık 24, 2022

    Pantolonlu takım tercih edenler için oldukça kolay ve güvenli bir şekilde kombinlenebilen birbirinden farklı parçalar bir araya getirilmektedir. İkili takım pantolonlu tesettür giyim seçeneklerinde hem tarzına uygun hem de kullanışlı ürünler her zaman kurtarıcı parçalar olarak beklentileri karşılayacak detaylara sahip olmaktadır. İkili takım pantolonlu gündelik yaşam için farklı model seçenekleri ile daha iddialı zamanlar için ise şıklığı ile ön plana çıkacak seçenekleri bir araya getirmektedir. Pantolonlu ikili takım her zaman kolay bir şekilde hazırlanma sürecinin gerçekleşmesine olanak sağlayacak bir pratikliğe sahip olmaktadır. Tarzını en iyi şekilde yansıtmak isteyenler için sürekli olarak ürün çeşitliliği oluşmakta ve bu ürünler kişiler için avantaj meydana getirmeye devam etmektedir. 

     

    PANTALONLU TAKIM, KADIN TAKIM MODELLERİ,
  • Aralık 22, 2022

    Tesettür giyimde rahat bir kombin oluşturması, bu tarzın gereklerini yerine getirebilme derecesi nedeniyle tercih idelin ikili takım pantolonlu modelleri, her yaştan kadının öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Tesettür pantolonlu takım seçeneklerinde çok farklı kombin imkanları kadınlara hazır bir şekilde sunulmakta, takım modelleri arasında geniş bir seçim imkanı tanınmaktadır. Kadın alt üst takım modellerini hazır olarak gardırobunda bulundurabileceği için ne giyeceğim telaşına da kapılmayacaktır. 

    PANTOLONLU TAKIM
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR