ELÖREN BLOG

  • Ekim 03, 2022

    Bol paça pantolon modası geçmişten hızlı bir şekilde günümüze taşınan en şık moda akımları ve giyim ürünü tercihleri arasında yer alır. Özellikle de havuç pantolon kombinleri ile de muhteşem bir görünüm elde edebilirken bol paçalı pantolonları da değerlendirmek için birçok sebebiniz olacaktır.

    BOL PAÇA PANTOLON
  • Eylül 30, 2022

    Tunik, kalçalara hatta bazen dizlere kadar uzanan uzun bir bluz modelidir. Tesettür giyimde önemli bir yeri olan tunik, kapalı kadınların en fazla tercih ettiği kıyafetlerden biridir. Yeni sezon tunik modelleri, modaya uygun renk ve dokunuşlar ile pek çok kadının dolabında baş köşeyi almıştır. Yeni sezon tunik modelleri nedir diye bakılacak olursa karşımıza pek çok yeni örnek çıkacaktır. Bu gerek renklerde gerek tuniklerde var olan yepyeni tasarımlarda kendini göstermektedir.

    TUNİK MODELLERİ
  • Eylül 27, 2022

    Fırfırlı elbise, kadın giyim dünyasında en sevilen ve tercih edilen elbise modelleri arasında yer almaktadır. Elbise, zaten pek çok kadının dolabında mutlaka bulunan bir giysidir. Yaz ya da kış, her mevsim giyilen ve tercih edilen elbise, kadınlara sunmuş olduğu rahat kullanım ile de dikkat çekmektedir. Kullanımı bu kadar fazla olmasından dolayı her moda dokunuşunda izler taşıyan elbise modelleri ile yepyeni kombinler oluşturmak da mümkündür. 

    FIRFIRLI ELBİSE
  • Eylül 23, 2022

    Son yıllarda özellikle genç tesettür giyim modasında bol paça pantolon kullanımı son derece sık tercih edilmektedir. Hem rahat bir kullanım sağlayan bol paça pantolon hem de tesettüre daha uygun bir görüntü sağlamaktadır. Firmamız tesettür giyim modasında sizlere kolayca ulaşabileceğiniz ürünler konusunda geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Tunikler ile kolayca kombine edilebilecek olan bol paça pantolon modelleri de farklı seçenekler ile sayfamızda mevcuttur.

    BOL PAÇA PANTOLON MODELLERİ
  • Eylül 20, 2022

    Hanımların günlük kombinleri genellikle rahat modellerden tercih edilmelidir. Özellikle tesettürlü hanımlar için üretilen tesettür günlük elbise modelleri oldukça kullanışlı olmaktadır.

    TESETTÜR GÜNLÜK ELBİSE
  • Eylül 15, 2022

    Tesettür takım , tesettür giyimde en çok tercih edilen kıyafet ikilileridir. Gerek etekli gerek pantolonlu tesettür takım şıklığı, kadınlara kolay bir kullanım sunar bunun yanında da oldukça şık giysilerdir. İş hayatında özellikle fazlasıyla tercih edilen tesettür takım , günlük şıklık oluşturmak için de kadınlara kolaylık sağlar. Birbirinden farklı renk ve modelleri ile tesettür takım dünyasında her kadın kendi zevkine uygun bir takımı rahatlıkla bulabilecektir.

    BEJ TESETTÜR TAKIM
  • Eylül 13, 2022

    Özellikle sonbahar ve ilkbahar aylarında kolay kullanım sağlayan tesettürlü hanımların severek kullandığı giy çık modelleri oldukça fazla talep gören modeller arasında yer almaktadır. Fermuarlı ve düğmeli kullanımı sahip olan giy çık modelleri her zevke hitap edecek şekilde üretilmektedir. Özellikle günlük kullanıma uygun ve spor tarz giymeyi seven hanımların tercihleri arasında yer almakta olan spor giy çık modelleri son derece şık ve kullanışlıdır. Şıklığın yanında pratik bir kullanım sağlayan giy çık modelleri firmamız tarafından özel bir formda tasarlanmaktadır. Bu nedenle fit bir görünüm sahibi olmanızı desteklemektedir.

    GİY ÇIK MODELLERİ
  • Eylül 08, 2022

    Tüm hanımlar bilirler ki sadelik şıklığın ilk adresidir siz de tesettür elbise seçimlerinizde sadeliği tercih eden şık hanımlardan iseniz firmamızın ürünlerini mutlaka incelemelisiniz. Günümüzde ışıltılı ve gösterişli tesettür elbise modelleri artık klasik bir kullanım boyutuna ulaşmıştır. Bu nedenle şıklığına önem gösteren hanımlar daha sade tesettür elbise modellerini tercih etmektedir. Ancak bu konuda yeterli model bulabilmek pek mümkün olmamaktadır. Firmamız sadeliği prensip edinen hanımlar için harika tesettür elbise modelleri ile hizmet sunmaktadır. Tüm özel günlerinizde gönül rahatlığı ile şık bir kombin elde etmek için firmamızın üretmiş olduğu tesettür elbise modellerini incelemek için hemen online satış sayfamızı inceleyebilirsiniz.

    tesettür elbise, uzun elbise, pötikare elbise, şifon elbise, şifon elbise modelleri, şifon elbise tesettür, elören giyim
  • Eylül 07, 2022

    Yelek modelleri içerisinde birbirinden farklı modeller yer almakta ve tüm modeller herkesin zevkine hitap edebilecek seçenekleri ile bir araya getirilmektedir. Tesettür yelek özellikle yapı olarak kalça kapatacak şekilde ya da ayak bileğine ulaşacak şekilde özel olarak hazırlanmaktadır. Aynı zamanda kadın yelek modelleri doğru kombinlenebilen özellikleri sayesinde tüm kapalı kadınlar için özel bir öneme sahip olmaktadır. Uzun yelek modelleri doğru ve kusursuz bir şekilde tüm kıyafetlerin daha kolay bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmakta ve bu şekilde daha kolay kıyafet seçiminin gerçekleşmesi her zaman mümkün hale gelmektedir. Beklentileri karşılayan ve en iyi şekilde tarza uygun kombin yapılmasına olanak sağlayan tüm ürünler genel olarak en uygun fiyat seçenekleri ile bir araya getirilmektedir. 

    TESETTÜR YELEK
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR