ELÖREN BLOG

  • Kasım 17, 2022

    Tesettür şişme yelek, mevsim geçişlerinin hayat kurtaran ürünleri arasında kabul edilmektedir. Son derece şık tasarımlara sahip olan tesettür yelek modelleri seçimi titizlik gerektiren bir süreç olarak öne çıkmaktadır. Tesettür şişme yelek kombinleri gömlekler ile çok şık bir görünüm ortaya çıkarmakta, uzun tesettür yelek ile vücut hatları da gizlenebilmektedir.

    TESETTÜR ŞİŞME YELEK
  • Kasım 15, 2022

    İslami gerekliliklerin ön planda tutulduğu giyim şeklinin en önemli parçalarından biri olarak kabul edilen bol paça pantolon, uygun kombin oluşturulduğunda son derece şık tasarımlar ortaya çıkarmaktadır. Tesettür pantolon kumaşı ve kesimi ile çok özel olmalıdır. Kapalı giyinmenin ön koşulu olan görünmeme ve hatların belli olmaması kuralına uygun pantolon modelleri ile şıklığı yakalayan kadın, genellikle kumaş pantolon tercih etmektedir.

    BOL PAÇA PANTOLON MODELLERİ
  • Kasım 11, 2022

    Kış dönemleri geldiğinde kıyafetlerde ciddi bir değişim meydana gelmekte ve tesettür kaban modelleri gündeme gelmektedir. Tesettür kaban doğru seçildiğinde kusursuz bir kış geçirmek mümkün olmaktadır. Uzun tesettür kaban modelleri alınırken özellikle etek bölümüne dikkat etmek gerekmektedir.

    UZUN TESETTÜR KABAN
  • Kasım 09, 2022

    İslami koşullara uygun giyimin son dönemlerde artış göstermesi, tesettür gömlek modellerine ilginin de artmasına neden olmaktadır. Kadınların üst giyim ürünü olarak tercih ettiği tesettür gömlek modelleri, dört mevsim kullanılabilmesi ile tarz yaratan ürünler olarak kabul edilirken, özellikle bahar ve yaz dönemlerinde çok daha fazla ilgi görmektedir.

    TESETTÜR GÖMLEK MODELLERİ
  • Kasım 07, 2022

    Soğuk havalarda dışarı çıkarken veya kartopu oynarken sert havalarda giyilen montlar ile her daim çekici görünmek isteyen kadınlar için moda ikonu gibi görünmek oldukça önemlidir. Sıcak tutacak kadın kaban modelleri bulmak bazen kadınları zorlayabilir çünkü hem sıcak tutacak hem de kombine uygun tarz kadın kaban mont bulmak zor olabilir.

    KADIN KABAN
  • Kasım 03, 2022

    Sizin için en tarz tunikler ve en yeni sezon tunik modelleri hizmetinize sunuyor. Bu sezon en çok beğenilenlerin arasında yeni trend farklı tasarım tunikler ile omuzlarında taş detaylı giyim ürünleri tunik severlerin dikkatini çekiyor.

    tesettür tunik
  • Kasım 01, 2022

    Klasik kadın pantolon modelleri ve kumaşları ile şık kombinler yapmak mümkün. Rahatınız için size sunulan en iyi özellik ise ürünlerin likralı olması. Bol paçanın yanında duble bol paça pantolon kombin tesettür takan hanımlar için vazgeçilmez parçalar olacak. 

    kadın pantolon modelleri
  • Ekim 31, 2022

    Tesettür tunik modelleri, tesettür giyimi tercih eden kadınların en gözde parçalarından birisidir. Rahatlığı ve şıklığı ile oldukça kullanışlı olması en çok tercih edilme sebeplerinden birisidir. Günlük hayata, iş yaşamına ve en özel günlere eşlik eden tarz tunikler bu yönüyle her sezon tercih edilebiliyor. Birbirinden farklı tasarımlarla ve renklerle yakalanan tesettür şıklık, gündelik hayatın da vazgeçilmezi oluyor.

    FARKLI TASARIM TUNİKLER
  • Ekim 28, 2022

    Günlük yaşamda tercih edilen ancak iş hayatının vazgeçilmezleri arasında yer etmiş tesettür gömlek çeşitleri modern ve şık bir görünüm için tesettür giyimi benimsemiş kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Kumaş yapıları ve farklı tasarımları sayesinde birbirinden çeşitli seçenekler sunan tesettür gömlek modelleri ile hayatın her alanında tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz. 

    TAŞLI GÖMLEK
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR