ELÖREN BLOG

  • Aralık 19, 2022

    Tesettür modasındaki hızlı gelişim, bu giyim tarzının en önemli unsurlarından biri olan tunik modellerine de yansımaktadır. İslami giyim tarzının koşullarının yerine getirilmesinde etkili çözümler sunan tunik modelleri, aynı zamanda günlük yaşamda rahatlık imkanı tanımaktadır. Kadınların öncelikli tercihleri arasında yer alan uzun tunik modelleri, hem üst hem de alt bölümde gizlenmesi gereken tüm bölgeleri kapatabilmektedir.

    TUNİK MODELLERİ
  • Aralık 16, 2022

    Kaban modelleri genel olarak renk ve model detayları göz önüne alındığında oldukça fazla olup kişilerin karar verme noktasında zorlandığı bir ürün haline gelmektedir. Ancak siyah kaban hem sadeliği hem de her tarza uygun renk olması yönü ile kolay kombin ürünü olarak tercih edilmektedir.

    KABAN
  • Aralık 13, 2022

    Tesettür pantolon kombinleri içerisinde bol paça şeklinde olan kumaş ya da kot pantolonlar çok daha yoğun bir şekilde tercih edilerek güvenli bir kullanım sunmaktadır. Tesettür kumaş pantolon içerisinde özellikle pantolonlarda bol paça türü daha yoğun ilgi görmekte ve tesettür giyim daha uygun bir ürün olması yönüyle ön plana çıkmaktadır.

    BOL PAÇA PANTOLON
  • Aralık 10, 2022

    Kadın gömlek şık çizgileri ve her zaman kullanıma uygun seçenekleri sayesinde sürekli yenilenmeye ve tercih edilmeye devam etmektedir. Tüm gömlek modelleri özel olarak hazırlanmaktadır ve kullanılacağı alana uygun olacak şekilde çeşitlenerek kişilerin favorilerini oluşturması amacıyla özenli bir şekilde hazırlanmaktadır. Elören Giyim herkesin zevkine ve herkesin ihtiyacına uygun olacak şekilde gömleklerin üretimi amacıyla güvenli ve kaliteli bir alışveriş sürecinin oluşmasına fırsat tanımaktadır.

    GÖMLEK MODELLERİ
  • Aralık 07, 2022

    Giyim sektöründe öncü firmalar arasında bulunan Elören Giyim tunik çeşitleri ile piyasada büyük yankı uyandırdı. Tercih ettiği kumaşlar, renk ve modelleriyle modada yeni bir çığır açan firmamız kadın tunik modelleri müşterilerimiz tarafından yoğun bir ilgi görmektedir.

    Elören Giyim tunik
  • Aralık 05, 2022

    Tesettür giyimde son yıllarda oldukça dikkat çeken ürünler hazırlanmaya ve büyük beğeni toplamaya başlamıştır. Artık tek tip renk ve modellerden ziyade, farklı tasarımlar öne çıkmaktadır. Her tarza ve zevke hitap etmeye başlayan tesettür giyim kıyafetleriyle şimdi herkes çok daha şık. Tesettür giyim denilince akla pek çok kıyafet gelmektedir. Feraceler, tunikler, etekler ve çok daha fazlasıyla her zevki yansıtan modeller arasında şıklık yarışına katılmaya hazır mısınız?

    TESETTÜR GİYİM ÜRÜNLERİ
  • Aralık 01, 2022

    Giyim sektöründe oldukça önemli bir yer tutan kareli gömlek modelleri doğru kombinlenmediği takdirde rüküş olmanıza neden olacak ürünlerdir. Tüm kombinlerde olduğu gibi kadın gömlek kombinlerinde de dikkat etmeniz gereken ilk detay desenli bir ürün ile sade parçaları bir araya getirmek olacaktır. Almış olduğunuz tesettür kareli gömlek için sade bir pantolon ve hırka modeli tercih edebilir, başınızın ölçüsü olarak yine karelerin çizgisinde bir şal ya da eşarp modeli kullanabilirsiniz.

    KARELİ GÖMLEK MODELLERİ
  • Kasım 28, 2022

    İkili takım, yalnızca tesettür giyim için değil kadın giyimde en çok tercih edilen kıyafetlerin başında gelen modelleriyle dikkat çekmektedir. Aynı zamanda ikili takım, altlı üstlü kıyafetlerin rahatlıkla uyum gösterdiği şık kombinleri ile kadınların en çok rahat ettikleri ürün takımlarından biridir. Tesettür takım örnekleri, bol paça bir alt ve üzerine yine bol kesim rahat bir bluz ile kombinlenen tasarımları ile günlük kullanımda oldukça rahat bir kullanım sunmaktadır.

    İKİLİ TAKIM MODELLERİ
  • Kasım 25, 2022

    Tunik nedir diye bakıldığında akla ilk olarak tesettür giyim gelir. Oysaki tunikler günümüzde tesettür giyimden ziyade pek çok kıyafet arasında kadınların en rahat ettikleri örnekleri oluşturmaktadır. Elbise gibi uzun modelleriyle de zarif kombinler oluşturulabilecek tunik, günlük hayatta sunmuş olduğu rahatlıktan dolayı sıkça tercih edilen ürünlerden birisi haline gelmiştir. Günümüz moda dokunuşlarının esintilerinden izler taşıyan farklı tasarım tunikler sayesinde şıklık adeta rahatlıkla buluşmaktadır. 

    TASARIM TUNİKLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR