ELÖREN BLOG

  • Temmuz 18, 2022

    Kadın tunik; pantolon ya da tayt üzerine giyilen bol uzun gömlek çeşididir. Tesettürlü kadınların günlük hayatta ya da özel günlerde tercih ettiği ilk parçadır. Penye tunik ya da uzun gömlek tunik olarak seçeneklere ayrılır. Tesettür tunik modelleri de muhafazakâr giyimi tercih eden kadınların ilk tercihidir. Dolapların vazgeçilmez parçası tunik modelleri rengarenk kumaşları ve desenleri ile her zevke uygun bir şekilde sunulur. Geniş renk skalası ve beden aralığı sayesinde her yaş kesimine ve tarza hitap ederek istekleri giderir.

    kadın tunik, tesettür tunik, tunik modelleri, yazlık tunikler, tesettür tunik modelleri, uzun tunik modelleri, bayan tunik, tunik modelleri tesettür, abiye tunik modelleri, bayan tunik modelleri, tesettür giyim tunik
  • Temmuz 14, 2022

    Tesettür takım, İslami kurallar gereği kapalı giyinmeyi tercih eden kadınların kurtarıcısı. Kafa yormadan şık kombinlere sahip olmak isteyen, her sabah ne giyeceğim derdine düşmek istemeyen kadınlar için son dönemlerde tesettür takım modelleri en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaya başladı. Kadın takım, giyim ve uygun kombin oluşturma konusunda çok da fazla kafa yormak istemeyen, ancak aynı zamanda da şık kombinlere sahip olmak isteyen kadınların yöneldiği ürünler arasında öne çıkmaya başladı. Giyim tarzı olarak tesettürü tercih eden kadınların hayatını kurtaran tesettür takım modelleri, son dönemlerde bu kaz giyime ilginin artması ile çok geniş bir sektör haline geldi.

    TESETTÜR TAKIM
  • Temmuz 13, 2022

    Kadın pantolon birçok çeşidi ile kombinlere uygun bir zemin hazırlıyor. Giyim tarzlarına göre şekillenen kadın pantolon modelleri, kişinin tarzına uygun olarak çeşitleniyor. Tesettür giyen hanımlar genelde kadın bol paça pantolon tercih ediyor. Özellikle rahat olması büyük bir etkenken vücut hatlarını belli etmeyerek tesettür giyen kadınların ilk aradığı pantolon modellerinden biri haline geliyor. Renk ve kumaş çeşitleri ile beraber kadın bol paça pantolon modelleri, tek düzelikten sıyrılarak hem gözünüzü tatmin ediyor hem de kalitesinden ödün vermiyor. 

    Tesettür Giyimde Kadın Pantolon
  • Temmuz 08, 2022

    Kadın tesettür giyim modellerinde dış giyim oldukça önemlidir. Bu ürünler arasında kadın tesüttür giy çık kap modelleri ön palana çıkan ürünler olmaktadır. Bu modeller hem görsel olarak kullanıcısının ilgisini çekmekte, hem de yazlık giy çık kap modelleri sayesinde terletmeyen bir süreç yaşatmaktadır. Kadın dış giyim, özellikle kadın tesettür giyim modellerinde önem kazanmaktadır. Kadın dış giyim denildiğinde akla mont ve kaban gibi kalın giysiler gelmektedir. Ancak, kadın tesettür giyim tarzını benimsemişse, dış giyim ciddi sorun haline gelmektedir.

    Kadın dış giyim, kadın tesettür giyim, kadın giyim, kadın tesettür giy çık kap modelleri, kapüşonlu giy çık modelleri, yazlık giy çık kap modelleri, Mevsimlik giy çık kap modelleri
  • Temmuz 07, 2022

    Kadın elbise seçiminde tercih edilen ve kombinlenen modeller parça elbiselerdir. Özellikle tesettür giyim için en popüler parçalar, elbiselerdir. Şık bir elbise seçimi ile altına yalnızca bir ayakkabı bularak bütün kombininizi iki parça ile tamamlamış olacaksınız.

    TESETTÜR GİYİM
  • Temmuz 05, 2022

    Tesettür elbise, dini gerekleri ön planda tutan kadınların vazgeçilmez kıyafetlerinden biridir. Peki, tesettür elbise nasıl olmalıdır, en uygun kumaş hangisidir? Yazlık elbise hangi renklerde tercih edilmelidir? İsterseniz tüm bu sorulara birlikte cevap arayalım, seçiminizde size birkaç ipucu verelim. Elbise, tesettür giyim tarzının olmazsa olmaz kıyafetlerinden biridir. Elbiseler, bu giyim tarzını benimseyen kadınlar için öncelikli koşul olan gizleme özelliğini ön planda tutan ürünlerdir. Hem boyu hem de kolları uzun olarak tasarlanan tesettür elbise, bu özelliği fazlasıyla yerine getirmektedir.

    TESETTÜR ELBİSE
  • Temmuz 04, 2022

    Bol paça pantolonlar hem rahatlığı hem şıklığı hem de hatasız duruşu ile vazgeçilmez parçalar arasında yerini alıyor. Yüksek bel geniş paça pantolon modellerini hem erkekler hem de kadınlar sıkça tercih eder ve satın alırlar. Özellikle çalışan kadın ve erkeklerin favorisi olan pantolon modelleridir. Bol paça pantolonlar çalışırken büyük kolaylık sağlarlar.

    BOL PAÇA PANTOLONLAR, Kadın bol paça pantolon kadın kumaş pantolon
  • Temmuz 01, 2022

    Kadın pantolon modelleri arasında pek çok farklı model, çeşit çeşit kumaş seçenekleri yer alıyor. Tek bir tesettür pantolon ile birçok farklı tesettür kombini yapılabilir. Tesettür pantolon, uzun blazer ceketler ve basic tişörtler ile kolaylıkla kombinelebilirken, tesettür pantolon tunik kombinleri de sıklıkla tercih edilebilir. 

    tesettür pantolon, tesettür pantolon tunik kombinleri, kadın pantolon, kadın dar paça pantolon, kadın pantolon modelleri, kadın havuç pantolon, kadın bol paça pantolon, kadın siyah pantolon, kadın tesettür giyim
  • Haziran 28, 2022

    Tesettür tunik modelleri, tesettür giyimin en çok tercih edilen parçalarından. Hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada sunması en çok tercih edilme sebeplerinden birisidir. Hem sokak stiline olan uygunluğuyla hem de iş hayatında sunduğu kolay ofis şıklığı ile tunik modelleri her sezon tercih edilebiliyor. Birbirinden özel modellere ve renklere sahip olan kadın tunik modelleri, gündelik hayatın her alanında tercih edilerek muhteşem kombinler oluşturulabilir. Rahatlığı ve şıklığı tunik modelleri içinde bir arada kolayca bulabilirsiniz. 

    TESETTÜR TUNİK MODELLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR