ELÖREN BLOG

  • Eylül 01, 2022

    Beli lastikli pantolon görsel olarak hem kullanışlı hem de kullanımı hemen her ortamda büyük bir rahatlık sağlayan ürünler içerisinde yer almaktadır. Pantolon modelleri içerisinde tüm modeller hem kişilerin görseline hem de kullanılacak alana uygun olacak şekilde tercih edilmektedir. Bol paça pantolon özellikle ayakkabıyı kapatabilecek boy uzunluğuna sahip olmakta ve bu şekilde görseli ile her zaman daha uzun bir görünümün oluşmasına yardımcı olmaktadır. Tesettür pantolon genel olarak her zaman uzun hali ile tercih edilmekte ve tüm modeller kişilerin boy ve fizik özellikleri göz önüne alınacak şekilde hazırlanmaktadır.

    BOL PAÇA PANTOLON
  • Ağustos 31, 2022

    Pantolonlu takım , modern ve şık kadınların tesettür giyimde en gözde parçalarından biridir. İki parçalı takım elbise üst ve alt aynı renk olmasına rağmen; alt kısmı pantolon, üst kısmı yelek, ceket veya tunik. Zarif ve sportif stili temsil eden takım kıyafetleri , geniş renk yelpazesi ve model çeşitliliği ile zevkinize göre burada. Kadın takım modelleri her gün kullanabileceğiniz gibi ofis veya özel etkinlikler için de tercih edebilirsiniz. 

    PANTOLONLU TAKIM MODELLERİ
  • Ağustos 29, 2022

    Kadın tunik , kadınların tercih ettiği uzun ve salaş bir üst elbise türüdür. Tesettür giyimin önemli bir parçası olan tunikler , vücut hatlarını belli etmedikleri ve rahat oldukları için kullanışlıdır. Ayrıca, tesettür tunik modelleri çeşitli renk ve tasarımlarda olur. Örneğin; Ana renklerin koyu tonları seviyorsanız ve koyu renklerin kadınların kurtarıcısı olduğunu düşünüyorsanız siyah tunik tercih edebilirsiniz. Yani siyahın büyüsü ile daha zayıf görüneceksiniz. Her renk ile kombinlenmesi kolay olan beyaz tunik modellerini de inceleyebilirsiniz. Çizgili tunik de denemeye değer ürünlerden biridir. Ancak çapraz çizgili ürünler sizi daha kilolu gösterebilir. Dikey çizgili ürünler sizi daha uzun gösterebilir. Bunları bilerek karar vermeniz sizin için daha doğru sonuçlar üretecektir. Uzun tunik ve şık tunik tasarımlarından dilediğinizi seçebilirsiniz.

    KADIN TUNİK MODELLERİ
  • Ağustos 27, 2022

    Günlük hayatta kullanılan farklı giysi ve aksesuarlar vardır. Bunları kişisel tarzınıza veya gittiğiniz yere göre tamamlayabilir ve doğru kıyafeti seçebilirsiniz. Bu seçenekleri belirledikten sonra yaz ve kış dahil her mevsime uygun ürünleri tercih edebilirsiniz. Farklı malzemelerden üretilen günlük kadın pantolonlar da yıl boyunca birçok kişi tarafından kullanılan popüler ürünlerdir. Kadın pantolon modelleri farklı ihtiyaçlara göre farklı kumaşlarla dikilir ve oldukça kullanışlı bir deneyim sunar. İş ve günlük hayatta sıkça kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. Kadın bol pantolon , mevsimin sıcaklığına uygun asil malzemelerle tasarlanmıştır. Özellikle açık tonlar kullanılır ve güneş ışığını çok fazla emerek ısı vermesi engellenir. Kadın kumaş pantolon tasarımları bu moda sezonu ve bahar aylarında en sevilen ve sevilen pantolon modellerinden biridir. Ruhu canlandıran ve neşe veren bir tasarımdır. İnce likralı kumaştan üretilmiş olup geniş kullanım alanı sunmaktadır. 

    KADIN PANTOLON MODELLERİ, KADIN KUMAŞ PANTOLON BOL PAÇA
  • Ağustos 25, 2022

    Günlük hayatta ve özel günlerde kombinlerin vazgeçilmezi olan pantolonları alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bunlar; giydiğiniz zaman içinde ne kadar rahat ediyorsunuz, beden ölçüleri, genişleme payı, paçası ve üzerinizdeki estetik görünüşü ne durumdadır. Bunlar oldukça önemli hususlardır. Bu yüzden pantolon alırken bunlara dikkat ederek alabilirsiniz. Kadın pantolon modelleri her mevsim kullanılan ürünlerdir ama daha canlı cıvıl cıvıl renkleri yaz aylarında tercih ederken, daha koyu renkleri kış aylarında tercih edebilirsiniz. 

    PANTOLONLAR
  • Ağustos 24, 2022

    Son yıllarda tesettür modasının gittikçe gelişmesiyle tesettür ürünleri daha da genişlemeye başlamıştır. Elbise, etek ve pantolonların yanı sıra iki takımlar meydana gelmiştir. Takım olarak sunulan modeller kadınları kombin yapma derdine de son vermiştir. Pantolon ve eteklerle yapılan takımlar gibi blazer ceket veya yelekle yapılan kadın takım modelleri de bulunmaktadır. Hem özel günlerinizde, düğünlerde, davetlerde veya günlük hayatta da kullanabileceğiniz kadın ikili takım modellerini artık rahatlıkla bulabilirsiniz. 

    Elören giyim, kadın takım, kadın ikili takım, kadın pantolonlu takım, kadın tesettür takım
  • Ağustos 22, 2022

    Kadın gömlek modelleri her türlü istediğiniz şekilde kombin yapabilirsiniz. Pantolonlarla kombin yapabileceğiniz gibi çeşitli eteklerle de kombin yaparak kullanabilirsiniz. Gömlek modelleri alırken mevsim koşullarını da göz önünde bulundurarak tercih ederseniz daha rahat edersiniz. Yaz aylarında daha ince kumaşlı gömlekler tercih ederken, kış aylarda daha kalın kumaşlı kadın gömlek modellerini tercih edebilirsiniz. 

    Kadın gömlek, kadın gömlek modelleri, tunik gömlek, tesettür gömlek, tesettür giyim
  • Ağustos 20, 2022

    Kadın tesettür giyim , tasarımı ve kullanımı bazı kurallara göre şekillenen giyim tarzı olarak kabul edilmektedir. Örtünmenin ön koşul olduğu tesettür giyim tarzında dış giyimin ayrı bir önemi bulunmaktadır. Görünmeme ve hatların belli olmamasının istendiği kapalı giyim tarzında bayan tunik modelleri ihtiyaca tam anlamıyla cevap veren ürünlerin başında gelmektedir.

    KADIN TUNİK RAHAT
  • Ağustos 18, 2022

    Söz konusu tesettür giyim parçaları olduğu zaman en çok tercih edilen modellerden biri de tunik modelleridir. Kadın tunik modelleri birbirinden farklı kumaş ve modelleriyle kendi zevkinize uygun olanı rahatlıkla seçebilirsiniz. Kadın tunik modelleri muhafazakar kadınların dolaplarından eksik etmediği ve genç kadınların en sevilen parçaları arasında olan ürünlerdir. İster şık kombinler için isterseniz de spor kombinlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

    Kadın tunik modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR