ELÖREN BLOG

  • Ağustos 17, 2022

    Muhafazakar yaşam tarzının ürünlerinden biride elbise modelleridir. Elbiseler oldukça kullanışlı ve sık tercih edilen modeller arasındadır. Günlük giyimin yanı sıra özel günlerde de tercih edilen ürünlerdir. Her yaşa ve bedene uygun tesettür elbise modelleri vardır. Evde, işte veya özel bir davette rahatlıkla kadın elbise modelleri tercih edebilirsiniz. Elbise modelleri sayesinde herkes kendine ve yaşına uygun model elbiseleri rahatlıkla bulup ve kullanabilir. 

    TESETTÜR ELBİSELER
  • Ağustos 16, 2022

    Tesettür giyim tarzının en önemli kıyafetlerinden biri şüphesiz tesettür elbise modelleri olarak kabul edilmektedir. Kapalı giyinmeyi tercih edenlere kadınlara ayrı bir şıklık katan elbise modelleri, giyim tarzının gerekliliklerine uygun olarak üretilmektedir.

    TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ
  • Ağustos 13, 2022

    Kadın giyim tarzlarında özel ve yaygın bir yer tutan etekler, tesettür giyim markaları için de önemli bir ürün kategorisidir. Kullanım yerine ve kişisel zevke göre geniş bir ürün yelpazesi oluşturan tesettür günlük elbise çeşitleri, hem günlük giyime, hem profesyonel yaşamın farklı alanlarına, hem de düğün ve davetlere uygun birçok modeli içermektedir. Kadınların kendilerini daha özel hissedecekleri tesettür elbise modelleri , parlak ve gösterişli ürünlerin yanı sıra bireysel tarzlarına göre sade ve şık olabiliyor. Kadın şifon elbise modelleri de farklı zamanlar için oldukça şık bir hava katabilmektedir. Elbise tesettür tasarımları ise muhafazakar giyim için son derece şık çizgilere sahiptir.

    TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ
  • Ağustos 12, 2022

    Kadın tesettür giyim modelleri arasında dış giyim ayrı bir yere sahiptir. Mevsim değişimleri fark etmeden tam kapanmanın ilk kural olduğu bu tarz giyimde, mevsimlik giy çık kap modelleri günü kurtaran kıyafetler olarak ön plana çıkmaktadır.   

    KADIN TESETTÜR GİY ÇIK
  • Ağustos 11, 2022

    Bir döneme damgasını vuran ve İspanyol paça olarak adlandırılan bol paça pantolonlar yıllar sonra yine gözde modeller arasındaki yerini aldı. Özellikle kadınların tercihi haline gelen yüksek bel geniş paça pantolon modelleri, uygun kombin ile tamamlandığında ortaya çok şık bir görüntü çıkarmaktadır.

    BOL PAÇA PANTOLONLAR
  • Ağustos 09, 2022

    Kadınlar genellikle işlerine ve günlük takım elbiselerine gömlekleri dahil ederler. Ürün ister spor ister şık olsun her zevke hitap edebilecek bir üründür. Kadın gömlek modelleri dört mevsim boyunca değişen hava koşullarında kullanım için ince ve kalın bir tasarıma sahiptir. Bunları klasik bir şekilde kullanabilir veya kombin elbisenizi tamamlayabilirsiniz. Her kadının tarzıyla kombinlenebilecek ürünlerden biri de kadın gömlekler, alanında uzman tasarımcılar tarafından birçok farklı desende yaratılarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. Kadınlar için soğuk aylarda giyilebilecek pek çok kışlık gömlek çeşidi vardır.

    KADIN GÖMLEK
  • Ağustos 08, 2022

    Dini gereklilikler nedeniyle kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlara yönelik hazırlanan kadın tesettür takım ürünlerde koruma ön planda tutulmaktadır. Kadın tesettür takım, amacı itibariyle vücudun büyük bölümünü kapatmalı, görünümünü engellemelidir. Tesettür takım modelleri için aranan ikinci önemli özellik de geniş tasarımı ile vücut hatlarını belli etmemesidir. Bu iki özellik, tesettür giyimin vazgeçilmez unsurlarıdır.

    KADIN TESETTÜR TAKIM
  • Ağustos 05, 2022

    Tunikler, kadın giyimde özellikle de tesettür giyim de kadınların en fazla tercih ettikleri parçalar arasında yer alır. Uzun olan bu kıyafetler tüm vücut hatlarını kapattığı için sevilir ve rahatça giyilir. Kapalı bayanlar, özellikle vücut hatlarını kapatma noktasında daha dikkatli davranmaya çalışır. Bunun için özel olarak hazırlanan tesettür tunik ile kadınlar gün içinde daha rahat olabiliyor.

    YAZLIK TUNİKLER
  • Ağustos 04, 2022

    Tesettür pantolon, akla gelebilecek tüm parçalar ile rahat bir şekilde kombinlenecek ürünlerdir. Bu yalnızca tesettür giyim için değil, her kadının en fazla tercih ettiği kıyafetlerden olan pantolonlar, yaz ya da kış mevsim fark etmeksizin kullanılabilir. Pantolonlar, geçmişten günümüze önemini yitirmeden gelen kadın kıyafetlerinden biridir. Rahatlığı, kombinlenmesi, her duruma uygun kullanımı ile gün be gün farklı modeller ile dikkat çeken pantolonlar, tesettür pantolon modellerinde de yenilikler ile kendini göstermektedir.

    TESETTÜR PANTOLON
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR