ELÖREN BLOG

  • Temmuz 27, 2022

    Giy çık tesettür giyim modelleri, hem şık hem de rahat kıyafetler olarak tercih edilmektedir. Yüksek tempolu işlerde tesettürlü kadınların da görevleri olduğu düşünülürse tesettür giyim en ideal alternatiftir. Bu nedenle dış giyim , kolsuz bluzlar, tesettür etekler daha geniş bir kitleyi kendine çekiyor. Öte yandan günümüzde kadınlar için tasarlanan birçok model için kullanılan tanım ise hemen her bütçeye uygun olmasıdır. İşte bu yüzden bugün rahatlık denilince her kadının aklına gelen ilk şey rahatlıktır. Günlük hayatta ve profesyonel hayatta rahatlıkla kullanılabilecek giy çık modeller ile rahat ve şık bir gardırop oluşturulabilir.

    GİY ÇIK TESETTÜR GİYİM MODELLERİ
  • Temmuz 26, 2022

    Elören giyim olarak tesettür tulum, bol paça bej renk pantolonlar ve tunikler her yaştan kullanıcıya hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Modeller istediğiniz tarz, renk ve kesimde bulunabilir. Bol paça bej pantolon modelleri, vücudu sarmayan ve hareket halindeyken alan yaratan kısımlara göre tasarlanmaktadır. Bu sayede tesettür kıyafetlerinizde rahatlıkla kullanabilir ve günlük yaşamla uyum sağlayabilirsiniz. Tesettür giyim için geniş paça takım elbiseler de tesettür alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Seçtiğiniz hırka geniş paça pantolonlarla kombinleyerek tamamen uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. 

    BOL PAÇA PANTOLON MODELLERİ
  • Temmuz 25, 2022

    Muhafazakar yaşam tarzına sahip her kadının için tesettür modası çok önemlidir. Tesettür giyim vazgeçilmez parçalarından biri tesettür elbise modelleridir. Günlük hayatta kullanılan elbiseler gibi özel günler içinde tercih edebileceğiniz kıyafetler arasındadır. Tesettür giyim modelleri her yaşa ve her bedene uygun olarak tasarlanmaktadır.

    TESETTÜR GİYİM
  • Temmuz 25, 2022

    Kadın tesettür modelleri tekli olabileceği gibi takımlar halinde olanları da vardır. Kadın ikili takım modelleri özel günlerin kurtarıcı kombinlerinden olsa da günlük hayatta da spor giyim ürünleri arasında olanları da mevcuttur. 

    Tesettür giyim, tesettür takım, kadın ikili takım, elören giyim, tesettür tunik, ikili takım, ikili takım tesettür, tesettür ikili takım, pantolonlu abiye takımlar, şık ikili takımlar tesettür, türbanlı giyim, tunik pantolon takım, tunik takım, ikili takım pantolonlu
  • Temmuz 23, 2022

    Muhafazakâr giyimini benimseyen kadınların gardıroplarında bulunan modellerden biri tesettür tunik modelleridir. İster şık kombinler de olsun isterse günlük hayatta işte, okulda evde olsun hayatın her alanında kullanılan modellerdir. Kadın tunik modelleri özellikle uzun ve geniş olmaları sebebiyle kadın giyimin en sevilen kıyafetleridir. Vücut yapıları belli olmasını istemeyen kadınlar uzun tunik modelini tercih ederek şıklıklarını konuşturabilirler. 

    Tesettür tunik, kadın tunik, tunik modelleri, tesettür tunik modelleri, uzun tunik modelleri, spor tunik modelleri, uzun tunik, tunik modelleri tesettür, tesettür giyim tunik, şık tunik modelleri, tunik gömlek tesettür, tesettür gömlek tunik, tunik tesettür, uzun tunik gömlek modelleri, uzun gömlek tunik, uzun tunikler
  • Temmuz 22, 2022

    Pantolonlar erkekler kadar kadınlar tarafından da sık kullanılan sevilen ve tercih edilen ürünler arasındadır. Tesettür pantolon ürünleri tuniklerle, gömleklerle, kullanılabilen modellerdir. Her tarza hitap eden pantolon modelleriyle hayatın her alanında kullanabilirsiniz. Farklı kesim özellikleri kullanılarak üretilen tesettür pantolon ürünleri çeşitli kumaş özellikleri bakımından da farklılıklar gösterir. Bol paça, havuç paça, geniş paça, salaş pantolon, bol paça kumaş pantolon gibi çeşitleri de bulabilirsiniz. Mevsim şartlarına göre farklılık gösterilir. Kışın daha kalın kumaşlı pantolon kullanırken, yazın daha ince kumaşlı pantolonlar kullanılır. Kış aylarında daha çok siyah, lacivert, kahverengi gibi koyu renkler tercih edilirken, yazın daha açık renkli pantolonlar tercih edilir.

    Tesettür pantolon, bol pantolon, kadın bol pantolon, kadın havuç pantolon, elören giyim, bol paça pantolon, havuç pantolon, geniş paça pantolon, siyah bol paça pantolon, geniş pantolon, salaş pantolon, siyah bol pantolon, bol paça kumaş pantolon, beyaz bol pantolon, kadın bol paça pantolon
  • Temmuz 21, 2022

    Kadınların dolaplarından eksik etmediği ürünlerden biri tesettür gömlek modelidir. Gömlekler oldukça kapsamlı modellerdir. Günlük hayatta tercih edilebileceği gibi özel günlerde tercih edilebilir. Aynı zaman da maskulen giyim tarzının da parçalarından biridir. Birbirinden farklı tarza sahip gömlek modelleriyle birbirinden güzel sade ve şık kombinler yapabilirsiniz. Her mevsime uygun kumaş türleriyle, kadın gömlek modelleriyle tüm stil ve tarzlara uygun kombinler yapabilirsiniz. 

    Tesettür gömlek, kadın gömlek, kadın spor gömlek, beyaz gömlek kadın, gömlek kadın, kadın gömlek modelleri, tesettür gömlek modelleri, gömlek tesettür, tunik gömlek modelleri
  • Temmuz 20, 2022

    Kadın tesettür giyim ürünlerinde kapalı kadın kıyafetleri ile kendi şıklığını oluşturmak oldukça kolaydır. Ölçülü giyinenlerin tercihi bayan tesettür giyim parçaları son yıllarda çeşitlendi, oldukça gelişme gösterdi. İstenilen her kumaştan istenilen her modelde parçalar bulmak ve kombinlemek kolaylaştı. Kadın tesettür giyim ürünlerinde renk uyumu, her alanda olduğu gibi önemlidir. Tek parça ya da 2 parçadan oluşan kapalı kadın kıyafetleri, tek renk tercih edilirse kullanılacak aksesuarlar canlı renklerden seçilerek kombin yapılabilir.

    kadın tesettür giyim, kadın tunik, bayan tunik, bayan tesettür giyim, bayan tunik modelleri, kapalı kadın kıyafetleri, kadın üst giyim, bayan üst giyim, kadın tunik, tesettür spor elbise, bayan tunik modelleri, spor elbise tesettür, uzun gömlek tunik
  • Temmuz 19, 2022

    Günümüzde oldukça geniş ürün yelpazesine sahip tesettür üst giyim modelleri, farklı tarz giyim anlayışına yönelik tasarımlar yapıyor. Özellikle sade ve şık fakat rahat giyimi sevenlerin tercihi tesettür spor üst giyim oluyor. Likralı yapısı sayesinde konforlu kullanım sağlamasının yanı sıra kullanılan aksesuarlar ile de günlük kullanımda rahat bir şekilde kombinlenebilir.

    TESETTÜR ÜST GİYİM MODELLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR