ELÖREN BLOG

  • Ağustos 03, 2022

    Tesettür gömlek, günlük hayatta en fazla kullanılan kıyafetler arasında yer alır. Gömleğin rahatlığı, her kıyafet ile rahatça uyumu ile kadınlar arasında çok sevilen bir modeldir. Tesettür gömlek, uzun modelleri ile kapalı kadınlar için tam bir tercih nedeni oluşturmaktadır. Pantolon ve eteklerle gayet rahat bir şekilde kombinlenecek olan tesettür gömlek modelleri gün be gün yepyeni renkler ve desenler ile tesettür giyimde yerini sağlamlaştırmaktadır.

    TESETTÜR GÖMLEK
  • Ağustos 02, 2022

    Tesettür giyim, kapalı bayanlara özel hazırlanmış kıyafet ve koleksiyonlardan oluşmaktadır. Vücudu örten ancak şık, uzun ancak havalı elbiselerin yer aldığı tesettür giyim koleksiyonlarında kadınların ilgisini çekecek daha pek çok parça bulunmaktadır. Tesettür demek, yalnızca kapalı elbiseler tercih etmek değildir. Kapalı elbiseler ve kıyafetler ile oldukça dikkat çekici bir moda anlayışı ve tarz yakalamaktır. İşte bu anlayış çerçevesinde artık kadınlar arasında adeta bir şıklık yarışı oluşmaktadır. 

    TESETTÜR GİYİM
  • Ağustos 01, 2022

    Şıklık nedir? Ya da şık olmak? Kullanılan ve tercih edilen kıyafetler ile şık olmak mümkün. Ancak zamanın ötesine geçmek neredeyse zordur. Kadın tesettür takım ile zamanın ötesinde bir şıklık kazanabilirsiniz. Çünkü takım gerek duruşu gerek yansıttığı şıklık ile apayrı bir hava yaratan kıyafetlerdendir. Kadın ya da erkek takım elbise giydiğinde nasıl da dikkat çeker öyle değil mi? İşte kadın tesettür takım da bu noktada gerek günümüzde gerek gelecek zaman içinde hiçbir zaman önemini kaybetmeyecek ve en fazla tercih edilecek kıyafetler arasında kendine oldukça ciddi bir yer edinmiştir.

    KADIN TESETTÜR TAKIM
  • Temmuz 30, 2022

    Tesettür pantolon, rahatlığı ve kalitesiyle kadınları etkileyen tesettür pantolonlar oldukça popüler olabilir. Pek çok markanın farklı giyim tarzlarına sahip kullanıcılar için hazırladığı bir koleksiyonun parçası olan bu ürünler, her yaştan kadını memnun ediyor. Klasik siluetler tek başına tercih edilebildiği gibi takım giyiminde de tesettür pantolon tercih edilebilir. Kadınlar, gardıroplarındaki diğer ürünlerle rahatlıkla kullanabilecekleri renk ve dokulara kolaylıkla ulaşabiliyor. Tesettür giyim için bir parça olabilen geniş paça pantolonlar tesettür giyimin en öne çıkan tasarımlarından biridir. 

    TESETTÜR PANTOLON MODELLERİ
  • Temmuz 29, 2022

    Tesettür elbise modelleri, kapüşonlu kadınların sahip olmak istediği özelliklere sahip binlerce farklı tasarıma sahiptir. Giymek için sabırsızlandığınız ve satın almak istediğiniz modellerden zevkinize en uygun elbiseleri seçebilirsiniz. Kadın kot elbise model ve doku olarak her zevke uygun etekleriyle satın almayı bekliyor. Kadın büzgülü elbise, özel organizasyonlarda ve günlük yaşamınızda giymek isteyeceğiniz, yaz ve kış aylarında giymek isteyeceğiniz modeller arasında yer almakta olup, doğru kombinlendiğinde farkı hissettirecektir.

    Tesettür elbise modelleri
  • Temmuz 28, 2022

    Kadın elbise, kumaştan ipliğe, aksesuar malzemesinden konfora kadar seçilen ürünün her detayı, moda konusunda ince detaylara sahip olmaktadır. Her mevsimin hava koşullarına göre tasarlanan kullanışlı tesettür elbise modelleri hazırlıyor ve kombinleyebilmeniz için çeşitler sunuyoruz. Kişiliğinize uygun, tarzınızı, yaşamınızı yansıtan boylarda tesettür elbiseler ile hem gün içinde hem de özel davetlerde rahatlıktan ödün vermeden şık görünmeyi başarabilirsiniz. Tesettür elbise modelleri, abiye giyimden spor giyime, hamile giyimden özel törenlere kadar her duruma uygun seçenekler sunuyor. 

    kadın elbise
  • Temmuz 27, 2022

    Giy çık tesettür giyim modelleri, hem şık hem de rahat kıyafetler olarak tercih edilmektedir. Yüksek tempolu işlerde tesettürlü kadınların da görevleri olduğu düşünülürse tesettür giyim en ideal alternatiftir. Bu nedenle dış giyim , kolsuz bluzlar, tesettür etekler daha geniş bir kitleyi kendine çekiyor. Öte yandan günümüzde kadınlar için tasarlanan birçok model için kullanılan tanım ise hemen her bütçeye uygun olmasıdır. İşte bu yüzden bugün rahatlık denilince her kadının aklına gelen ilk şey rahatlıktır. Günlük hayatta ve profesyonel hayatta rahatlıkla kullanılabilecek giy çık modeller ile rahat ve şık bir gardırop oluşturulabilir.

    GİY ÇIK TESETTÜR GİYİM MODELLERİ
  • Temmuz 26, 2022

    Elören giyim olarak tesettür tulum, bol paça bej renk pantolonlar ve tunikler her yaştan kullanıcıya hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Modeller istediğiniz tarz, renk ve kesimde bulunabilir. Bol paça bej pantolon modelleri, vücudu sarmayan ve hareket halindeyken alan yaratan kısımlara göre tasarlanmaktadır. Bu sayede tesettür kıyafetlerinizde rahatlıkla kullanabilir ve günlük yaşamla uyum sağlayabilirsiniz. Tesettür giyim için geniş paça takım elbiseler de tesettür alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Seçtiğiniz hırka geniş paça pantolonlarla kombinleyerek tamamen uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. 

    BOL PAÇA PANTOLON MODELLERİ
  • Temmuz 25, 2022

    Muhafazakar yaşam tarzına sahip her kadının için tesettür modası çok önemlidir. Tesettür giyim vazgeçilmez parçalarından biri tesettür elbise modelleridir. Günlük hayatta kullanılan elbiseler gibi özel günler içinde tercih edebileceğiniz kıyafetler arasındadır. Tesettür giyim modelleri her yaşa ve her bedene uygun olarak tasarlanmaktadır.

    TESETTÜR GİYİM
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR